Venn Hypotheken breidt verder uit

Geplaatst op 26-05-2020

Het assortiment bij Venn Hypotheken is compleet. Vandaag is het hypotheekproduct uitgebreid met extra tariefklassen en rentevastperiodes. Hierdoor hebben wij nu een volledig en compleet aanbod van zowel NHG-hypotheken als niet-NHG hypotheken, met rentevastperiodes van 1 tot 30 jaar, én tariefklassen vanaf 60% LTV. Met dit aanbod kan Venn Hypotheken ook de vertrouwde partij zijn voor onder andere starters en klanten met een lage financieringsbehoefte.

Groeiend marktaandeel

Vorig jaar werd Venn Hypotheken onderdeel van Nationale Nederlanden Investment Partners. Naast het beter bedienen van alle doelgroepen, heeft de uitbreiding van het assortiment ook te maken met de wens om de hypotheekvolumes verder te vergroten met de steun van onze nieuwe aandeelhouder. Venn Hypotheken is al ruim 5 jaar actief op de Nederlandse hypotheekmarkt, voornamelijk voor hypotheken zonder NHG en met een hoge LTV. “Met deze mooie uitbreiding van ons assortiment kunnen we nu, naast doorstromers en oversluiters, ook bijvoorbeeld starters helpen met het realiseren van hun droomwoning”, aldus Peter Arrazola, commercieel directeur. “Bovendien zijn nieuwe klanten nog beter af met een Venn Hypotheek vanwege de drie extra tariefklassen. Wij bieden nu rentes voor hypotheken met een hypotheek-marktwaarde verhouding vanaf ≤60%. Gedurende de looptijd krijgen klanten dus vaker, en geheel automatisch, een lagere rente”.

Zonder gedoe

Door deze uitbreiding bedienen wij de gehele markt. De scherpe rente gecombineerd met prima voorwaarden zoals aflossingsvrij en dagrente zonder extra opslag maken ons aanbod simpel en concurrerend. Dat aangevuld met een vlot aanvraagproces met weinig documenten en zonder poespas maakt dat we ons motto ”begrijpelijke en betaalbare hypotheken zonder gedoe” daadwerkelijk waarmaken.