Een passie voor wonen!


Boordevol wooninspiratie, ideeën & interieur tips

Een passie voor wonen!

Boordevol wooninspiratie, ideeën & interieur tips

VENN WOONINSPIRATIE

Meer dan een wooninspiratie platform

Een passie die verder gaat dan alleen het regelen van begrijpelijke en betaalbare hypotheken. Want wat is er nou zo leuk als een (nieuw) huis kopen? Nadenken over het ontwerp en de inrichting! En op zoek gaan naar die ene mooie bank die precies past op de plek waar je 'm in gedachten had. Wij delen onze woonpassie met jou. Daarom hebben we Venn Wooninspiratie opgezet. Boordevol woontips en interieurinspiratie. Voor jezelf of om te delen. Laat je inspireren!

LAAT JE INSPIREREN

Maak van jouw huis een thuis

5 tips voor een stijlvolle woonkamer inrichting

Voor het inrichten van je woonkamer indeling heb je wat creativiteit en interieur ideeën nodig. Of het nu gaat om een grote of kleine woonkamer. We geven je 5 handige tips voor een perfecte woonkamer inrichting.

De mooiste tegels voor in de badkamer

Tegels zijn een belangrijk onderdeel in je badkamer. Zo hebben badkamertegels veel invloed op de sfeer in de ruimte en geven ze een persoonlijke touch aan je interieur.

Van zandvlakte naar droomtuin

Je droomhuis is eindelijk klaar, maar de tuin lijkt nog op de Sahara. Bekijk welk tuintype bij jouw past en laat je inspireren voor jouw droomtuin.

Zo betaal jij jouw verbouwing!

Verbouwen is in veel gevallen een hele uitdaging en gaat gepaard met het maken van vele keuzes. Welke keuzes je ook maakt, lopen de kosten flink op. Maar hoe betaal je die verbouwing dan toch? Wij hebben het antwoord. Lees verder...

LAAT JE VERRASSEN

Kies je favoriete ruimte...

Slaapkamer

Een groot deel van je leven breng je slapend door. Ondanks dat je tijdens het slapen je ogen dicht hebt, is het belangrijk dat je slaapkamer interieur past bij jouw woonstijl.

Woonkamer

Heerlijk relaxen na een drukke dag of juist gezellig met vrienden kletsen: de woonkamer is de plek waar het gebeurt. Bekijk woonkamer ideeën en kies de stijl die bij je past!

Industriële keuken

Keuken

De keuken, vaak het bruisende middelpunt van jouw woning. Samen met familie & vrienden genieten in een keuken die perfect past in de ruimte en past bij de rest van je interieur.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.