Gebruikersrechten

Hallo, je bent naar deze pagina doorverwezen omdat wij, Venn Hypotheken B.V., de foto die je hebt gepost op sociale media (‘foto’) mooi vinden en die graag zouden gebruiken, bijvoorbeeld op onze website en op onze accounts op sociale media, zoals Instagram, Facebook en Pinterest (‘accounts’). Dat willen we natuurlijk alleen doen met jouw toestemming. Als je niet reageert of antwoordt met #nee-venn, doen we niets met de foto.

We willen de foto graag ter inspiratie aan anderen laten zien en geven je zo de mogelijkheid om op onze website en accounts reclame te maken.

I. Door op onze post onder de foto te reageren met de hashtag ‘#deelmijnvennwooninspiratie’ verleen je Venn Hypotheken kosteloos onbeperkte gebruiksrechten om:

  • de foto voor commerciële doeleinden te gebruiken (bijvoorbeeld op onze websites, in nieuwsbrieven en op onze sociale media-accounts);
  • de foto aan te passen of te bewerken, bijvoorbeeld door een uitsnede te maken of om de foto duidelijker te maken in verband met slechte belichting.

II. Je kunt deze door jou gegeven toestemming altijd weer intrekken door op hetzelfde bericht te reageren met #nee-venn. We hebben dan 30 dagen om jouw foto te verwijderen uit onze communicatiemiddelen. Als je je toestemming niet intrekt, houdt Venn Hypotheken voor onbepaalde tijd het recht om de foto te gebruiken, ook als je de foto van je sociale media-account verwijdert.

III. Als je akkoord gaat met deze voorwaarden doe je afstand van je auteursrecht op de foto en eventuele portretrechten en verzeker je ons ervan dat je de maker bent van de foto. Als je niet de maker of rechthebbende bent, verzeker je door akkoord te gaan met het gebruik door Venn Hypotheken dat je toestemming hebt van de maker/rechthebbende om de foto te posten en te laten gebruiken door Venn Hypotheken.

IV. Bovendien verzeker je ons dat met gebruik van de foto geen inbreuk wordt gemaakt op intellectuele eigendomsrechten, persoonlijkheidsrechten of de privacy van derden en dat eventueel op de foto afgebeelde personen met het gebruik van de foto akkoord gaan. Als blijkt dat dat niet zo is, of als Venn Hypotheken vanwege het gebruik van de foto een claim ontvangt van een derde partij, staat het Venn Hypotheken vrij de foto per direct te verwijderen en jou aansprakelijk te stellen voor alle kosten en schade die daaruit voortvloeit. Als je denkt of weet dat er met het gebruik van de foto inbreuk wordt of kan worden gemaakt, moet je ons daarvan onmiddellijk op de hoogte brengen.

V. Als jouw foto door ons wordt gebruikt, blijft het altijd duidelijk dat jij de bron bent. We vermelden niet je volledige voor- en achternaam maar alleen je sociale media-accountnaam. Wel is het goed om te weten dat de foto ook gebruikt en gedeeld kan worden door anderen dan Venn Hypotheken. Venn Hypotheken heeft daar geen invloed op en kan daar ook niet op worden aangesproken.

VI. Op deze gebruiksvoorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

 

Bedankt,

Team Venn Hypotheken

Venn heeft passie voor wonen!

Een passie die verdergaat dan het regelen van jouw hypotheek. We denken namelijk niet alleen financieel mee, maar ook over een stijlvol interieur. Daarom bieden we Venn Wooninspiratie: een online platform boordevol tips en ideeën voor een passend interieur in jouw stijl. Laat je inspireren!

Volg ons en mis niets!

sfeerimpressie Venn wooninspiratie

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.