Geplaatst op 11-01-2019

5 bijzondere moderne slaapkamers

Moderne slaapkamers zijn vaak minimalistisch en strak ingericht. Wij hebben 5 bijzondere en spectaculaire moderne stijlen op een rijtje gezet! Een slaapkamer is meer dan alleen een kamer om in te slapen. Het is een intieme en persoonlijke ruimte. Belangrijk om jouw slaapkamer dus zo in te richten dat je jezelf er op je gemak voelt en tot rust komt. Je kunt hieronder fijn inspiratie opdoen!

Neem een kijkje!

1. Opvallend hoofdeinde

Slaapkamer met hoofdsteun.

Bron: Homify

Het hoofdeinde geeft steun en bescherming zodat jij rustig kunt slapen en is daarom belangrijk. Het hoofdeinde kan ook een uitgangspunt zijn van het interieur in de slaapkamer. Zoals je op de foto ziet heeft dit bed een bijzondere variant die ver boven het bed uitkomt. Dezelfde bruine kleur wordt gebruikt in de gordijnen. De slaapkamer is strak en voelt toch niet koud aan door de grote kussens, het juist lichte kleed onder het bed en het mooie witte beddengoed. Ook de lampen met warme verlichting dragen hun steentje bij aan de uitnodigende sfeer van deze slaapkamer.

2. Industrieel

Slaapkamer met industriele inrichting.

Bron: Vae

Een industriële inrichting is helemaal hip in 2019! Er wordt veelal gebruik gemaakt van deze woonstijl om een sterke persoonlijkheid uit te drukken. Deze slaapkamer speelt met verschillende materialen, structuren en kleuren; hout, metaal en een warm stoffen tapijt. Er is aandacht voor de bijzondere lampen en niet te vergeten de ijzeren omranding van het bed. De slaapkamer hoeft niet vol te staan met items. Zorg ervoor dat elk item met aandacht wordt geplaatst en bij je past.

3. Bijzonder lichtspel

Slaapkamer met bijzonder licht.

Bron: SearchHome

Bij het inrichten van de slaapkamer gaat er meestal veel aandacht uit naar het meubilair. Het licht is nét zo belangrijk! Het juiste licht kan een groot onderscheid maken; het kan de kamer groter doen lijken. Op deze foto is gekozen voor een mooie houten achterwand waar sfeervol licht uitkomt. Daarnaast hangt er een klein subtiel nachtkast-lampje. De combinatie zorgt voor een bijzondere en originele sfeer.

4. Kleurrijk

Slaapkamer met kleuren.

Bron: Milideas

Eenvoud niet echt jouw ding? Dan kun je ook kiezen voor een kleurrijke slaapkamer. De verschillende materiaalsoorten en kleuren zorgen voor een levendig gevoel. De kleuren creëren een persoonlijke touch en het tapijt zorgt ervoor dat je ’s ochtends met een goed gevoel uit bed stapt. Let er wel goed op dat het niet te druk wordt als je verschillende kleurcombinaties gebruikt. Maak gebruik van maximaal drie verschillende kleuren.

5. Minimalistische look

Slaapkamer minimalistisch ingericht modern.

Bron: Amzn

Aardetinten zijn de basis van deze trend. Het benadrukt het comfort en de warmte en zorgen ervoor dat de kamer niet koel overkomt. Een minimalistische, moderne kamer bevat niet veel spullen. De lange hangende lampen benadrukken het hoge plafond van de kamer.

__________________________________________________________________

Welke slaapkamer spreekt jou het meest aan? Laat het ons weten!

 

Deel via: