Slaapkamer met open badkamer: praktisch en stijlvol!

Steeds vaker zie je een badkamer en slaapkamer ineen. Een open badkamer is praktisch en ook stijlvol. Lees in deze blog hoe je een echte hotelervaring creëert, gewoon bij jou thuis.

Badkamer en slaapkamer in één ruimte

Bij een goed resultaat hoort een goede Vanuit je bed zo je douche of badkuip instappen: de droom van velen. Door het gebruik van een andere vloer of markering creëer je een visuele scheiding en behoud je het open gevoel van je badkamer en suite.

Een open badkamer in de slaapkamer brengt keuzes met zich mee. Plaats je een toilet? Op welke manier wordt het vocht gereguleerd?  Naast deze vragen is het essentieel om voldoende opbergruimte te hebben in een open badkamer. Je wilt namelijk niet tegen de rommel op de wastafel aankijken vanuit bed.

Half open badkamer

Meer privacy nodig in een open badkamer? Dan is een half open badkamer de oplossing. Hiermee behoud je het ruimtelijke gevoel én de luxe uitstraling. Zo heb je ook meer plek om opbergruimte te creëren.

Bron: Rove Concepts
Bron: Houzz

Badkamer en suite met glazen wand

Ook als je beide ruimtes gescheiden wilt houden is er goed nieuws: een open badkamer met glazen wanden. Zo geniet je van de luxe van een badkamer en suite én het ruimtelijke gevoel van een open badkamer. Ook heb je minder last van vocht of stank doordat de badkamer een aparte ruimte is.

Wil jij ook z'n gave badkamer? Alleen kom je er achter dat je plannen groter zijn dan je bankrekening? Lees het artikel 'Zo betaal je jouw verbouwing'. Hierin lees je hoe jouw droom werkelijkheid kan worden.

Meer wooninspiratie...

5 tips voor een stijlvolle woonkamer inrichting

Voor het inrichten van je woonkamer indeling heb je wat creativiteit en interieur ideeën nodig. Of het nu gaat om een grote of kleine woonkamer. We geven je 5 handige tips voor een perfecte woonkamer inrichting.

De mooiste tegels voor in de badkamer

Tegels zijn een belangrijk onderdeel in je badkamer. Zo hebben badkamertegels veel invloed op de sfeer in de ruimte en geven ze een persoonlijke touch aan je interieur.

Van zandvlakte naar droomtuin

Je droomhuis is eindelijk klaar, maar de tuin lijkt nog op de Sahara. Bekijk welk tuintype bij jouw past en laat je inspireren voor jouw droomtuin.

Toilet inspiratie? 5 tips voor meer sfeer op je toilet

Het toilet: een ruimte die vaak wat kleiner is en lastig stijlvol in te richten. Daarom 5 tips om je toilet sfeervoller in te richten, zodat je er altijd op je gemak bijzit!

5x kledingkast: welke soort past in jouw slaapkamer?

Het efficiënt indelen van je slaapkamer is vaak een hele uitdaging met een kledingkast. Lees deze tips over de soorten kledingkasten en laat je inspireren.

5 tips voor een kindvriendelijke keuken

Koken met kinderen? Veiligheid voorop! Zorg met deze 5 tips voor een kindvriendelijke keuken, zodat het een gezellige en veilige plek is voor iedereen.

Badkamer inspiratie: 7x een vrijstaande badkuip

Genieten van een goed boek, een muziekje of intens genieten van de rust? Met een badkuip geniet je van een spa-moment gewoon bij jou thuis. Laat je inspireren!

Slaapkamer met open badkamer: praktisch en stijlvol!

Steeds vaker zie je een open badkamer en slaapkamer ineen. Praktisch en stijlvol. Lees in deze blog hoe je deze hotelervaring ervaart, gewoon bij jou thuis.

Zo kies je de perfecte keukenopstelling

Bij het kopen van een nieuwe keuken maak je veel keuzes, zo ook over de keukenopstelling. Kom erachter welke opstelling het beste in jouw huis past.

Zo verbouw je de zolder tot stijlvolle slaapkamer

Je zolder: de opslagplek van je huis. Met een slimme indeling profiteer je van extra ruimte en een waardestijging van je huis. Lees hier de tips!

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.