Badkamer inspiratie: 7x een vrijstaande badkuip

Na een drukke (werk)dag ontspannend een warm bad nemen: de droom van velen. Genieten van een goed boek, een muziekje of intens genieten van de rust. Heb je ruimte in je badkamer of in je slaapkamer? Het plaatsen van een vrijstaande badkuip maakt de ruimte stijlvol. Zo geniet je van een spa-momentje gewoon bij jou thuis.

Bekijk hieronder 7 vrijstaande badkuipen met ieder hun eigen stijl. Ga jij voor een vrijstaand bad op pootjes? Of kies je voor een zwarte badkuip in betonlook? Kijk snel verder en laat je inspireren!

Vrijstaande badkraan of ingebouwd

Wanneer je badkuip los van de wand staat is een vrijstaande badkraan ideaal. Deze kraan wordt bevestigd aan de vloer waardoor je bad overal geplaatst kan worden. Je ligbad aan een wand plaatsen? Ook hier zijn stijlvolle oplossingen voor. Zo wordt er steeds meer gebruik gemaakt van ingebouwde badkamerkranen.

Bron: @kirsterieur
Bron: @woondingen
Zwarte badkuip_stijlidee
Bron: Stijlidee op www.stijlidee.nl
Moderne vrijstaande badkuip_Mincio
Bron: Mincio op www.mincio.nl
Mintgroene badkuip op poten
Bron: Desiretoinspire op www.desiretoinspire.net
Betonlook badkuip_myindustrialinterior
Bron: My industrial interior op www.myindustrialinterior.nl

Meer wooninspiratie...

5 tips voor een stijlvolle woonkamer inrichting

Voor het inrichten van je woonkamer indeling heb je wat creativiteit en interieur ideeën nodig. Of het nu gaat om een grote of kleine woonkamer. We geven je 5 handige tips voor een perfecte woonkamer inrichting.

De mooiste tegels voor in de badkamer

Tegels zijn een belangrijk onderdeel in je badkamer. Zo hebben badkamertegels veel invloed op de sfeer in de ruimte en geven ze een persoonlijke touch aan je interieur.

Van zandvlakte naar droomtuin

Je droomhuis is eindelijk klaar, maar de tuin lijkt nog op de Sahara. Bekijk welk tuintype bij jouw past en laat je inspireren voor jouw droomtuin.

Toilet inspiratie? 5 tips voor meer sfeer op je toilet

Het toilet: een ruimte die vaak wat kleiner is en lastig stijlvol in te richten. Daarom 5 tips om je toilet sfeervoller in te richten, zodat je er altijd op je gemak bijzit!

5x kledingkast: welke soort past in jouw slaapkamer?

Het efficiënt indelen van je slaapkamer is vaak een hele uitdaging met een kledingkast. Lees deze tips over de soorten kledingkasten en laat je inspireren.

5 tips voor een kindvriendelijke keuken

Koken met kinderen? Veiligheid voorop! Zorg met deze 5 tips voor een kindvriendelijke keuken, zodat het een gezellige en veilige plek is voor iedereen.

Badkamer inspiratie: 7x een vrijstaande badkuip

Genieten van een goed boek, een muziekje of intens genieten van de rust? Met een badkuip geniet je van een spa-moment gewoon bij jou thuis. Laat je inspireren!

Slaapkamer met open badkamer: praktisch en stijlvol!

Steeds vaker zie je een open badkamer en slaapkamer ineen. Praktisch en stijlvol. Lees in deze blog hoe je deze hotelervaring ervaart, gewoon bij jou thuis.

Zo kies je de perfecte keukenopstelling

Bij het kopen van een nieuwe keuken maak je veel keuzes, zo ook over de keukenopstelling. Kom erachter welke opstelling het beste in jouw huis past.

Zo verbouw je de zolder tot stijlvolle slaapkamer

Je zolder: de opslagplek van je huis. Met een slimme indeling profiteer je van extra ruimte en een waardestijging van je huis. Lees hier de tips!

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.