Geplaatst op 07-05-2018

Doe het eens anders: 10 aparte keukens

Een keuken als kunstobject, een keuken met haard of een hele basic keuken… Je kan het zo gek niet bedenken. Niet iedereen beseft het, maar de keuken is één van de meest gebruikte kamers in huis (bij de meeste huishoudens). Dit geldt zowel voor bewoners als bezoekers. Daarom is het altijd een goed idee om na te denken over de stijl van je keuken. Een keuken kan namelijk ook als kunstobject gezien worden. In dit artikel geven we een aantal voorbeelden van keukens die niet alleen praktisch zijn, maar ook mooi om te zien!

1. De basic keuken. Mooi in eenvoud.

Strak en simpel. Als je van praktisch en minimalistisch houdt, dan is dit iets voor jou! Met een mooie marmeren keukenblad en klassiek-moderne houten kastjes is deze keuken een prachtig object ter aanvulling van jouw woning.

2. Een slimme keuken met een moderne look.

We leven in een tijd van “Smart” objecten. Zelfs een keuken kan slim in ontwerp zijn; zo zie je hier een multi-functionele moderne keuken. Je kunt hier toevoegen en weghalen wat je zelf wilt. Hoe zou jij het indelen?

3. De authentieke keuken. Prachtig in een gerenoveerde woning.

Deze authentieke keuken is regelrecht uit een sprookje weggelopen. Dit soort keukens zijn erg populair voor gerenoveerde woningen. Een klassieke look in een modern jasje; deze keuken maakt elk authentieke huis af.

4. Keuken met een mediterraans tintje. Gezellige sfeermaker.

Een keuken is een echte leefplek. Deze keuken is precies zo ingericht. Gezellig met je vrienden of familie om de keukentafel. Hier heb je de ruimte en het overzicht om volledig en gezellig te kunnen genieten.

5. De futuristische keuken. Super strak.

Deze keuken uit het jaar 2420 past mooit thuis in een strakke moderne woning. Met de afwerking met blauwe lichten en de grote, robuuste RVS keukenplaat; voelt een tijdreiziger zich hier echt thuis.

6. Een ronde keuken. Voor bijzondere huizen in een molen of watertoren.

Vaak kies je een keuken uit; op basis van een model. Maar soms moet je een keuken inrichten om fysiek te passen bij de vorm van je woning. Uiteraard kan dit ook als stijlvorm gebruikt worden. Woon je dus in een ronde woning of is dit precies jouw smaak; kijk dan niet verder!

7. Een keuken als meubelstuk.

Deze leefkeuken staat bijna als een center-piece in deze ruimte. Hier wordt de keukentafel niet alleen gebruikt om eten te maken; maar ook om van te eten. Alles wat je ziet hoort bij de inrichting van de woning. Je kunt het zo gek niet verzinnen.

8. De mobiele keuken. Handig voor mensen die graag schuiven met de meubels 🙂

Uiteraard is dit een gave optie voor mensen of ondernemingen die graag in stijl hun eten willen delen met mensen. Of je dit nu doet voor de verkoop; of om simpelweg je personeel eten aan te bieden; het kan altijd in stijl!

9. Keuken met haard. Voor sfeervolle diners.

Deze keuken met open haard combineert de houten eettafel met de granieten keukentafel. Het is een sfeervolle plek om niet alleen te genieten van een maaltijd; maar ook van elkaar.

10. Keuken met krijtbord. Super handig als boodschappenlijstje.

Deze postmoderne keuken is erg leuk voor de creatieve chefs onder ons. Je kunt hier namelijk precies opschrijven wat je nog nodig hebt van de boodschappen of welk toprecept je gaat maken vanavond. Strak, maar speels.

Deel via: