Geplaatst op 21-06-2018

Zomer! Ben jij er al klaar voor?

Vandaag begint de zomer! Dat betekent dat vandaag de langste dag van het jaar is. Heb jij de zomer al naar binnen gehaald? Is jouw interieur al ‘zomer-proof’? Laat het zonnetje doorschijnen in jouw interieur! Kijk eens mee voor ideeën en inspiratie.

De zomer naar binnenhalen.

Bron: craftberrybush.com

Lichte tinten

Je kunt de zomer naar binnenhalen door bijvoorbeeld gebruik te maken van lichte en natuurlijke tinten. Ga voor verschillende groene planten. Deze geven een gevoel van frisheid. Maak gebruik van diverse potjes en vaasjes om een speels effect te geven.

De zomer naar binnenhalen.

Bron: The DIY-Designed Home Of Julia Konya

Verschillende printjes en stof

Ga voor lichte linnen kussentjes. Gebruik verschillende tinten en printjes door elkaar. Net wat je leuk vindt. Dit geeft een vrolijk en speels effect en voor ieder wat wils.

De zomer naar binnenhalen.

Bron: Landelijk creatief

Bloemen

Wat is er nou zo gezellig als een bosje bloemen? Ga voor een mooi veldboeket. Met een beetje geluk kun je dit zelf ook plukken. Hiermee haal je gegarandeerd en betaalbaar, een zomers gevoel naar binnen.

De zomer naar binnenhalen.

Bron: Ixxi

Foto’s

Foto’s kun je natuurlijk het hele jaar ophangen. Nu het zomer is kan het éxtra leuk zijn om echte zomerse foto’s op te hangen. Heb je nog geen zomerse foto’s? Dan heb je gelijk een goed excuus om binnenkort weer eens een terrasje, strand of cocktailbar te bezoeken. Daarmee haal je niet alleen de zomer naar binnen, maar voel je je ook nog eens echt zomers! 😉

De zomer naar binnenhalen.

Bron: Roomed

Industriële woonstijl

Zelfs in een industriële woonstijl kun je de zomer terug laten komen. Wanneer je gebruik maakt van lichte en donkere kleuren in combinatie met natuurtinten en subtiele accessoires, geef je aan het stoere interieur nét een iets warmere tint. Zet ook een paar cactusplantjes neer, deze geven net iets meer kleur aan het geheel.

De zomer naar binnenhalen.

Bron: Decor Apartment

Beach-look

Toch meer gecharmeerd van een ‘beach-look’ in huis? Maak dan bijvoorbeeld gebruik van zachte en basic kleuren zoals zandkleur, wit en beige. Hiermee creëer je een warme, gezellige en lichte kamer.

____________________________________________________________________________________________

Kortom, de zomer naar binnen halen kan op verschillende manieren. Geniet van de zomer en al het moois wat het te bieden heeft! Geïnspireerd? Lees ook eens één van onze andere artikelen en laat je nóg meer inspireren!

Deel via: