Inspiratieboost: een modern interieur

Een modern interieur herken je aan de minimale details. Er wordt gewerkt met strakke lijnen, heldere vormen en neutrale kleuren. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten materialen zoals glas, metaal en af en toe hout. Wij hebben een aantal onmisbare items op een rijtje gezet die leuk zijn voor een modern interieur.

Kenmerken

De twee belangrijkste kenmerken van een modern interieur zijn openheid en ruimtelijkheid. Daarvoor zijn grote ramen essentieel voor een moderne woonstijl. De ramen zorgen voor veel daglicht en een prachtig uitzicht, als je geluk hebt.

In een modern interieur is de liefde voor strakke lijnen en de minimalistische inrichting goed te zien. Ronde voorwerpen of kleine tierlantijntjes vind je hierin nauwelijks terug. Daarom is het essentieel om voldoende opbergruimte te creëeren om je spullen in op te bergen. Opgeruimd staat netjes!

Kleuren en materialen

Een modern interieur is vaak te herkenen aan de neutrale kleuren en strakke vormen. Denk aan strakke lijnen, hoogglans metalen of kleuren met een hoog contrast. 

Inspiratieboost: een moderne badkamer strak ingericht.
Inspiratieboost: een moderne slaapkamer strak en rustig ingericht.

Je hebt het ideale interieurontwerp bedacht. Alleen kom je er achter dat je plannen groter zijn dan je bankrekening? Lees het artikel 'Zo betaal je jouw verbouwing'. Hierin lees je hoe jouw woonwens wél werkelijkheid kan worden.

Delen

Meer wooninspiratie...

Van zandvlakte naar droomtuin

Je droomhuis is eindelijk klaar, maar de tuin lijkt nog op de Sahara. Bekijk welk tuintype bij jouw past en laat je inspireren voor jouw droomtuin.

Toilet inspiratie? 5 tips voor meer sfeer op je toilet

Het toilet: een ruimte die vaak wat kleiner is en lastig stijlvol in te richten. Daarom 5 tips om je toilet sfeervoller in te richten, zodat je er altijd op je gemak bijzit!

5x kledingkast: welke soort past in jouw slaapkamer?

Het efficiënt indelen van je slaapkamer is vaak een hele uitdaging met een kledingkast. Lees deze tips over de soorten kledingkasten en laat je inspireren.

5 tips voor een kindvriendelijke keuken

Koken met kinderen? Veiligheid voorop! Zorg met deze 5 tips voor een kindvriendelijke keuken, zodat het een gezellige en veilige plek is voor iedereen.

Badkamer inspiratie: 7x een vrijstaande badkuip

Genieten van een goed boek, een muziekje of intens genieten van de rust? Met een badkuip geniet je van een spa-moment gewoon bij jou thuis. Laat je inspireren!

Slaapkamer met open badkamer: praktisch en stijlvol!

Steeds vaker zie je een open badkamer en slaapkamer ineen. Praktisch en stijlvol. Lees in deze blog hoe je deze hotelervaring ervaart, gewoon bij jou thuis.

Zo kies je de perfecte keukenopstelling

Bij het kopen van een nieuwe keuken maak je veel keuzes, zo ook over de keukenopstelling. Kom erachter welke opstelling het beste in jouw huis past.

Zo verbouw je de zolder tot stijlvolle slaapkamer

Je zolder: de opslagplek van je huis. Met een slimme indeling profiteer je van extra ruimte en een waardestijging van je huis. Lees hier de tips!

5 badkamertrends van nu

De badkamer, een plek om tot rust te komen. Maak jouw badkamer up-to-date met deze badkamertrends. Laat je inspireren door de 5 stijlen!

5 tips voor een praktische, maar stijlvolle hal

Je interieur begint na je voordeur. De hal wordt vaak vergeten met het inrichten. Wij geven je 5 tips om je hal praktisch, maar stijlvol in te richten!

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.