Gezeligheid in huis, dat creëer je zo!

Een huis gezellig maken kan op eindeloos veel manieren. Heb je inspiratie nodig? Lees snel verder voor vier leuke tips!

Bloemen

Wat geeft een fijner en vrolijker gevoel dan een bos bloemen? Elk huis voelt frisser en levendiger als er een mooi boeket staat. Een leuke vaas erbij en klaar! En dat alles hoeft natuurlijk helemaal niet duur te zijn. Plaats de vaas op een hip berkboomstammetje voor een wauw-effect. Daarnaast is het een idee om een ander klein vaasje te plaatsen naast de bos bloemen, met bijvoorbeeld een paar bloemen erin. Dit geeft een extra gezellig effect!

Kaarsen

Zomer of winter: kaarsen zijn altijd geschikt om je huis gezellig te maken. Zet verschillende soorten kaarsjes in kleuren en hoogten bij elkaar voor een speels effect. In de zomer kun je lichte kaarsjes gebruiken en in de winter afwisselen met donkere kleuren. Ben je creatief aangelegd? Gebruik een vaas waarin een staande kaars past. Vul deze met water en een plantje of bloemetje. Dit geeft een creatief en origineel effect.

Foto's

Laat mooie momenten die je hebt beleefd voortleven in je interieur met je favoriete foto’s. Je kunt fotolijstjes ophangen aan de muur of neerzetten. Maar je kunt ook eens iets anders doen! Ga een eindje wandelen en zoek een geschikte lange stok. Maak aan het uiteinde van de stok twee touwtjes die je bovenaan vast kunt knopen zodat je het op kunt hangen aan de muur. Hang daarna kleine stokjes met of zonder bladeren óf touwtjes aan de stok. Aan deze touwtjes kun je met kleine knijpertjes foto’s ophangen. Eenvoudig, creatief en ook nog eens heel gezellig!

reis fotocollage
Zomer kamer planten
Bron: UrbanMoms.nl

Kussens, kleden en een sprei

Zonder kussens ziet een bank er maar kaal uit. Een paar leuke kussens nodigen uit om plaats te nemen op de bank. Leg er een kleedje bij om een warm gevoel te creëren. Combineer de kleuren uit je interieur en laat deze terugkomen in je kussens voor een optimaal effect. Tot slot een kleine maatregel met een verrassend groot effect: plaats een sprei op je bed. Dit zorgt voor gezelligheid en sfeer in de slaapkamer.

Je hebt het ideale tuinontwerp bedacht. Alleen kom je er achter dat je plannen groter zijn dan je bankrekening? Lees het artikel Bouwdepot bij bestaande bouw. Hierin lees je o.a. meer over het financieren van jouw droomtuin.

Delen

The AddToAny Share Buttons plugin is not activated

Meer wooninspiratie...

5 tips voor een stijlvolle woonkamer inrichting

Voor het inrichten van je woonkamer indeling heb je wat creativiteit en interieur ideeën nodig. Of het nu gaat om een grote of kleine woonkamer. We geven je 5 handige tips voor een perfecte woonkamer inrichting.

De mooiste tegels voor in de badkamer

Tegels zijn een belangrijk onderdeel in je badkamer. Zo hebben badkamertegels veel invloed op de sfeer in de ruimte en geven ze een persoonlijke touch aan je interieur.

Van zandvlakte naar droomtuin

Je droomhuis is eindelijk klaar, maar de tuin lijkt nog op de Sahara. Bekijk welk tuintype bij jouw past en laat je inspireren voor jouw droomtuin.

Toilet inspiratie? 5 tips voor meer sfeer op je toilet

Het toilet: een ruimte die vaak wat kleiner is en lastig stijlvol in te richten. Daarom 5 tips om je toilet sfeervoller in te richten, zodat je er altijd op je gemak bijzit!

5x kledingkast: welke soort past in jouw slaapkamer?

Het efficiënt indelen van je slaapkamer is vaak een hele uitdaging met een kledingkast. Lees deze tips over de soorten kledingkasten en laat je inspireren.

5 tips voor een kindvriendelijke keuken

Koken met kinderen? Veiligheid voorop! Zorg met deze 5 tips voor een kindvriendelijke keuken, zodat het een gezellige en veilige plek is voor iedereen.

Badkamer inspiratie: 7x een vrijstaande badkuip

Genieten van een goed boek, een muziekje of intens genieten van de rust? Met een badkuip geniet je van een spa-moment gewoon bij jou thuis. Laat je inspireren!

Slaapkamer met open badkamer: praktisch en stijlvol!

Steeds vaker zie je een open badkamer en slaapkamer ineen. Praktisch en stijlvol. Lees in deze blog hoe je deze hotelervaring ervaart, gewoon bij jou thuis.

Zo kies je de perfecte keukenopstelling

Bij het kopen van een nieuwe keuken maak je veel keuzes, zo ook over de keukenopstelling. Kom erachter welke opstelling het beste in jouw huis past.

Zo verbouw je de zolder tot stijlvolle slaapkamer

Je zolder: de opslagplek van je huis. Met een slimme indeling profiteer je van extra ruimte en een waardestijging van je huis. Lees hier de tips!

Niet meer verliefd op je huis? Dat is jammer. Maar wel benieuwd of je dat leuke huis op de hoek kunt kopen? Bereken dan zelf eenvoudig je maximale hypotheek of laat je vrijblijvend informeren door een hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.