Gepersonaliseerde video’s maken onze hypotheken nóg begrijpelijker

De meeste mensen sluiten maar een paar keer in hun leven een hypotheek af. Niet gek dus, dat velen dat hele ‘hypotheek-gedoe’ maar lastig en ingewikkeld vinden. Al die stapels papier die ze moeten ondertekenen, met lastige woorden en cijfertjes...
Als adviseur heb jij een belangrijke rol om je klant zo goed mogelijk bij te staan en te adviseren over het afsluiten van een hypotheek. En wij willen je daar graag bij helpen.

Om onze hypotheken nóg duidelijker te maken, informeren we klanten daarom via een gepersonaliseerde video. Helemaal toegespitst op zijn persoonlijke situatie en in begrijpelijke taal. In enkele minuten weet jouw klant weer precies wat is besproken.
Én, omdat jij zo'n goed advies hebt gegeven, is er ook een mooie rol voor jou als adviseur!

Wil je weten hoe die unieke video er uitziet? Dien dan gewoon een aanvraag in. Dan zie je het gelijk!

Hoe het werkt?

Als je een aanvraag bij ons indient, gaan wij hard aan de slag om die aanvraag zo snel mogelijk te verwerken en jouw klant een passend voorstel te doen. Een dag nadat we het voorstel hebben gemaakt, sturen wij jouw klant een op maat gemaakte video. Uiteraard krijg jij hiervan een kopietje.

Iedere video is persoonlijk, helemaal afgestemd op de situatie van jouw klant. En jij komt er ook in voor. Dat kan ook niet anders, als adviseur heb jij tenslotte een belangrijke rol in het hele proces.

De voordelen van venn

Begrijpelijk en betaalbare hypotheken, zonder gedoe. En zonder addertjes onder het gras. Daar profiteren jij en jouw klant van!

meer weten?

Zoek je informatie over bijvoorbeeld verwerkingstijden? Je leest er alles over op de speciale pagina voor adviseurs.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.