Junior Online Marketeer m/v
Leuke job als werkstudent!

Ben jij een commerciële creatieveling die de online wereld op zijn/haar duimpje kent, met hart voor content en een vlotte pen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ook als werkstudent een mooie kans om te groeien en ervaring op te doen. We leren graag van elkaar!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van ons online beleid. Je schrijft en ontwerpt prikkelende relevante content, ontwikkelt online campagnes en beheert de website van onze organisatie.
Als lid van het marketingteam bied jij je collega’s tevens inspiratie en hulp bij het bedenken en voorbereiden van andere marketingactiviteiten die ontwikkeld worden. Je legt verantwoording af aan de Marketing Manager. Je werkzaamheden zijn gevarieerd, de lijntjes zijn kort en de ruimte voor eigen inbreng is groot.

Je profiel

Je bent vernieuwend en creatief en als geen ander op de hoogte van marktontwikkelingen en best practices binnen online marketing. Je weet inzichten vanuit SEO, search en analytics te vertalen in online campagnes die bijdragen aan de zichtbaarheid en impact van onze organisatie. Je krijgt energie van het schrijven van relevante en prikkelende content. Je bent collegiaal, communicatief sterk en denkt pro-actief mee over de beste manier waarop wij met onze stakeholders kunnen communiceren. We zijn op zoek naar een doener, iemand die zich inzet voor het bedrijf en het team en het op zijn tijd ook niet erg vindt om een keer de vaatwasser leeg te ruimen 😊.

Competenties en vaardigheden

  • HBO-diploma op desbetreffend vakgebied;
  • Werkervaring binnen online marketing (ervaring in de financiële sector is een pré);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Handigheid en ervaring met Wordpress en Microsoft Office en natuurlijk ook met Google analytics, Adwords en social media advertising;
  • Cijfermatig inzicht en analytisch vermogen;
  • Een doener met commerciële instelling;
    Sociaal en communicatief vaardig;
  • Zelfstandige en initiatiefrijke werkhouding.

Wat bieden wij

Er wordt hard gewerkt, maar je kan ook veel terugverwachten. Enerzijds in waardering (in salaris), maar bijvoorbeeld ook doordat je flexibel kan werken of een opleiding kan volgen. De functie van Online marketeer is veelzijdig en biedt veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden. We helpen je hierbij met korte lijntjes, hoge betrokkenheid, veel vertrouwen en vrijheid (met natuurlijk de ondersteuning en begeleiding waar jij behoefte aan hebt). We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carrière en als mens. Bij Venn Hypotheken werken we hybride. Deels vanuit huis en deels op kantoor. We ontmoeten elkaar digitaal, fysiek op kantoor of hybride. Je spreekt samen met je team af wat het beste past. De officiële standplaats is Breda. Het kantoor vind je direct naast de A16, maar is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Over Venn Hypotheken

Venn Hypotheken is een snelgroeiende aanbieder van hypotheken voor consumenten met de volgende 3 kernwaarden: #begrijpelijk #betrokken #betrouwbaar. Begrijpelijke en betaalbare hypotheken! Dat is waar Venn Hypotheken voor staat. Als betrokken partij dragen wij waar mogelijk een steentje bij aan een duurzame en groenere wereld, daarnaast zijn wij ook maatschappelijk betrokken. Wij zijn ambitieus en gemotiveerd om de juiste dingen te doen. Als erkende Nederlandse geldverstrekker zijn wij betrouwbaar. Wij zijn onderdeel van de grote internationale financiële dienstverlener Goldman Sachs Asset Management. Voor de financiering van de kredietverstrekking doet Venn Hypotheken beroep op institutionele investeerders in binnen- en buitenland. Het kantoor is gevestigd in Breda.

Is deze functie op je lijf geschreven en wil je ons enthousiaste team komen versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button en stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe!

Solliciteer bij Venn Hypotheken

Voel je je aangesproken door deze vacature en denk je dat je goed past in het team? Super leuk! Stuur ons een e-mail met je motivatie en CV en dan nemen we snel contact met je op! Uiteraard kan je ook gerust bellen als je vragen hebt.

Contactpersoon:
Monique van Dongen, Marketing Manager
+31 (0) 6 823 6773
[email protected]

Wil je weten hoe we met jouw gegevens omgaan wanneer je bij ons solliciteert? Lees dan onze Privacyverklaring Sollicitanten.

Het gaat hier om een permanente positie. Een kandidaat ontvangt een contract van Venn Hypotheken en we staan niet open voor interim/freelance opdrachten en/of kandidaten of acquisitie door bureaus. Alvast bedankt voor uw begrip.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.