Ervaring van Eva

“Mijn partner en ik kende Elburg niet en toch hebben we er een huis gekocht,” vertelt Eva van der Meer, eigenaar van het bedrijf Relevant voor je klant. “Onze hypotheekadviseur moest eerst wel een beetje lachen, maar begreep al snel dat we een compromis hadden gesloten. Tja, dat krijg je als de één uit de Randstad komt en de ander een geboren en getogen Fries is… Dan kom je op de Veluwe uit!”

Het was voor Eva best een uitdaging om hét perfecte huis te vinden in een onbekende omgeving. “Dan is het fijn dat je een adviseur hebt die goed met je meedenkt,” aldus Eva. “Voor ons was die adviseur Knab. Je profiteert van het persoonlijke advies van een ervaren financieel expert en het gemak van online. Mijn partner en ik hebben allebei een drukke job en zijn veel onderweg. Dan is het niet altijd mogelijk om fysiek af te spreken. Knab is dan de perfecte partij, want we konden veel zaken online regelen of via telefoon of webcam. Dat bespaarde ons enorm veel tijd en zorgen.”

Super snel geregeld

“In het hypotheekadvies kwam de adviseur met ING, ABN AMRO en Venn Hypotheken. Omdat de laatste verreweg de goedkoopste was met de beste voorwaarden, wilden we wat meer weten van deze (relatief) nieuwe speler. Onze adviseur vertelde ons dat hij inmiddels goede ervaringen met ze had en nadat we de website nog even goed hadden gecheckt (super strak en duidelijk) besloten we bij hen de aanvraag in te dienen. Dat hele proces verliep echt super snel en we kregen netjes overal antwoord op.”

MijnHypotheekOnline

“Na het ondertekenen van de akte bij de notaris, ontvingen we al heel snel een persoonlijke brief met uitgebreide informatie over ons bouwdepot en de online omgeving. Dit werkt echt ontzettend makkelijk: je uploadt je rekening online en binnen een paar dagen staat het geld voor de verbouwing op je rekening.”

Tip van Eva

“Het heldere advies van Knab en de slagvaardigheid van Venn vormen de gouden combinatie. Ik kan iedereen deze partijen aanraden, wanneer je geen zin hebt in gedoe, lange wachttijden en onduidelijke taal. Sterker nog: ik heb mijn moeder ook doorgestuurd.”

"Alles snel en perfect geregeld"

Het (online) gemak van Venn Hypotheken

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt

Maak snel een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de buurt. De adviseur gaat samen met jou kijken naar je financiële doelen en de mogelijkheden voor het kopen van een woning of het aanpassen van je hypotheek. Zij helpen je met het aanvragen van je hypotheek tot het moment van passeren.

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en maak een afspraak.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.