venn hypotheken, team

Over Venn Hypotheken

Wij zijn er voor alle Nederlanders die een lening voor een huis nodig hebben, omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een heerlijke woning.

Wij zijn er voor alle Nederlanders die werk willen maken van ons milieu, omdat wij vinden dat goed zorgen voor ons milieu ieders plicht is en wij als geldverstrekker dit moeten ondersteunen.

Wij zijn er ook voor alle Nederlanders die zich met flexibel werk dagelijks inzetten, omdat wij vinden dat deze mensen Nederland sterk en wendbaar maken. Zij kunnen bij Venn Hypotheken een hypotheek afsluiten.

Nederlandse woninghypotheken zijn een aantrekkelijke beleggingscategorie voor banken, verzekeraars en pensioenfondsen vanwege een hoog rendement en laag risico. Door allerlei regels die toezichthouders opleggen, kunnen banken nu minder in nieuwe hypotheken beleggen, terwijl de vraag de komende jaren alleen maar zal stijgen. Maar geen nood, we zien een duidelijke trend dat hypotheken steeds meer rechtstreeks door pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen die voor lange tijd wensen te beleggen worden gefinancierd. In Amerika wordt nog maar 20% van de vastgoedleningen rechtstreeks door banken gefinancierd en 80% door pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen. Venn Hypotheken mobiliseert zulke belangrijke lange termijn beleggers om rechtstreeks in uw hypotheek te beleggen.

Wij zijn een duurzame onderneming en al meedere jaren actief op de financiële markten met kantoren in Breda en Londen.  Venn werd in 2014 door de Britse overheid verkozen als beste en meest betrouwbare partij voor het opzetten en beheren van een publiek private samenwerking voor de bouw van huurwoningen tot £ 3,5 miljard.

Venn Hypotheken staat voor kwaliteit. We hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), wij onderschrijven de Gedragscode Hypothecaire Financieringen en zijn aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) en de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Wij hebben ruime ervaring in de hypotheekmarkt en wij beheren al een aanzienlijke portefeuille Nederlandse hypotheken. Duizenden Nederlanders gingen u al voor en kozen na advies van hun onafhankelijke hypotheekadviseur voor een Venn hypotheek.

Venn Hypotheken kunnen alleen afgesloten worden na advies en bemiddeling door een onafhankelijke hypotheekadviseur. Ook als u reeds een hypotheek heeft, is het verstandig deze goed te onderhouden en u te laten adviseren bij wijzigingen (trouwen, scheiden, ontslag, langdurige ziekte, etc.)

Krijg een indicatie van jouw maximale leenbedrag met onze bereken tool

Bereken leenbedrag

Neem de volgende stap: maak een afspraak bij een onafhankelijke adviseur bij jouw in de buurt

terug

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.