Venn Hypotheken komt na vergelijking als beste uit de bus!
“Een lage rente én goede algemene voorwaarden”

De adviseur van Michel gaat duidelijk niet over één nacht ijs. Joyce Fortgens van Fortgens Adviesgroep vergeleek maar liefst twintig hypotheekverstrekkers met elkaar in de zoektocht naar de beste aanbieding. Uiteindelijk viel de keuze op Venn Hypotheken. Niet alleen vanwege de gunstige rente, maar ook vanwege de uitstekende en heldere algemene voorwaarden.

“Dat vergeten mensen vaak,” stelt Michel. “Natuurlijk wil je een zo laag mogelijke rente, maar vergeet die vervelende kleine lettertjes niet. Gelukkig zijn er ook partijen waarbij het ‘en’ ‘en’ kan: en een lage rente én aantrekkelijke algemene voorwaarden. Venn Hypotheken is zo’n partij.”

Vergelijken
“Ik wilde per se in een bepaalde buurt wonen en toen het huis van mijn broer die daar woonde vrijkwam twijfelde ik geen seconde. Dat zou mijn nieuwe huis worden. Bovendien scheelde het een hoop geregel en gedoe. Binnen drie weken was het rond. Voor mijn hypotheekaanvraag ben ik naar een financieel adviseur gegaan. Joyce heeft twintig geldverstrekkers met elkaar vergeleken en hieruit bleef uiteindelijk een top drie over. Venn Hypotheken stond bovenaan. Niet alleen vanwege de gunstige rente, maar ook vanwege de uitstekende algemene voorwaarden.”

Extra aflossen
“Venn Hypotheken is bijvoorbeeld flexibel als het gaat om extra aflossen. Waar de meeste andere hypotheekverstrekkers een maximum van 10% per jaar hanteren kun je bij Venn tot 15% van het originele hypotheekbedrag aflossen. Bij Venn Hypotheken zijn dit soort zaken allemaal beter geregeld.”

Tip van Michel
“Ga niet over één nacht ijs en laat je goed informeren en adviseren door een financieel adviseur. Zij zijn helemaal thuis in de hypotheekwereld en kijken verder dan alleen een gunstige rente. Ze nemen ook de kleine lettertjes onder loep, zodat je achteraf niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.”

Michel Groenhart Venn Hypotheken

Vind een adviseur bij jou in de buurt

Een Venn hypotheek kun je krijgen bij een zorgvuldig geselecteerde groep onafhankelijke hypotheekadviseurs. Zij helpen je van aanvraag tot passeren van de hypotheek.

Vul hieronder je postcode in en vind een adviseur bij jou in de buurt.

Geen juiste postcode ingevuld, vul je postcode als volgt in: 1234AA
terug

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.