Nieuws

Pascale haalt slaapzakken op

De medewerkers van Venn gaan de komende tijd een aantal acties opzetten om Sheltersuit te ondersteunen. Met onze eerste actie gaan wij bijvoorbeeld slaapzakken inzamelen.Pascale Prins, Venn Hypotheken: “Het is mijn werk om de adviseur optimaal te bedienen. Hiervoor rijd ik het hele land door. Hoe tof is het als ik dan meteen slaapzakken kan…

Steun voor daklozen - Over Sheltersuit

Het bijzondere aan Sheltersuit zit hem voor ons in het feit dat de organisatie een actieve bijdrage levert op meerdere maatschappelijke terreinen. De Sheltersuits lossen de problemen van daklozen en vluchtelingen die onderdak zoeken niet op, maar de jassen bieden wel warmte en bescherming. De Sheltersuits zijn volledig gemaakt van gerecyclede materialen. Oude en ‘onbruikbare’…

Trots lid van de Sheltersuit-familie

Venn Hypotheken is een hypotheekverstrekker met een maatschappelijk hart. Wij zijn #betrokken bij de mensen en de wereld om ons heen. Met onze hypotheken zorgen we dat onze klanten een thuis kunnen creëren, maar we zijn er ook voor hen die helaas geen thuis hebben.

De eerste kennismaking

Monique van Dongen legt uit hoe het contact tot stand kwam: ‘Toen ik Bas Timmer, de oprichter van Sheltersuit, zijn verhaal hoorde vertellen bij het tv-programma Jinek, was ik meteen gegrepen.

Jouw hypotheek jaaropgave 2020

In de week van vrijdag 12 februari staat jouw jaaropgave 2020 voor je klaar in je account op MijnHypotheekOnline of ontvang je deze via de post.

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je volledige naam in. Dit veld is verplicht.

Vul je e-mailadres in. Dit veld is verplicht.

Vul je telefoonnummer in. Dit veld is optioneel.

Je e-mail is verstuurd, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.